främling

Förstår det inte,
helt plöstligt är känslan där igen och jag kan inte få dig ur mina tankar. Inte så att jag försöker... men du dyker upp, hela tiden.
Dig i mina tankar gör mig lycklig på något vis.

från begynnelsen till evigheten

Hennes ögon som de grånade träden vid den öde vägkanten och de mörka löven som glömt värmen från solens strålar. Följer. Hans händer så grova, härdade av tungt arbete och smorda sedan länge av smuts - ännu flinka över gitarrens strängar. Förför. Hennes sinne, fördunklat av världens smärta och färgat av omtanke och kärlek. Avgudar. Hans breda axlar och starka armar byggda av tryck från ansvar och förväntningar. Omsluter. Hennes späda midja, betraktad av hungriga blickar och dold under lager av ångest och rädsla. Fångar. Hans blick som sällan befinner sig inom horisonten, fylld av minnen och ärrad av med tiden läkta sår. Fastnar vid. Hennes mjuka läppar, oskuldsfulla blott under den av betraktare utslitna ytan. Rör. Hans av sanden slipade kind, som smekts av havets alla vågor.

Tobias Sorensen

Han dök upp i en kort sekvens i videon "Boys of fashion week" av Justin Wu. Äntligen har jag lyckats få tag på den här charmige killens namn. Tobias Sorensen! Tobias Sorensen! Tobias Sorensen!!! Han är dansk och blev upptäckt för bara ett par år sedan - då han jobbade i en klädbutik. Han är redan rankad som en av världens 50 bästa manliga modeller. Ärret på kinden som alla undrar över fick han som liten då han blev biten av en hund. Personligen älskar jag det, han ser så bad boy ut hehe.
Tobias Sorensen

Sorensen
Titta vad söt han kan vara, Tobias!

Snygg bild för övrigt.

Tobias

Tobias Sorensen gör sig inte bara bra på bild, han är redan flitigt använd på catwalken.

Ja, han har flickvän. Hon är svensk och bor i New York.

Tobias Sorensen - Diesel Ad Campaign, Sex Sells
Tobias Sorensen har gjort en del reklamkampanjer, bland annat för H&M, men även denna för Diesel.
Tobias Sorensen är nog bästa Prince Charming hittills. I alla fall just nu!

RSS 2.0