Det som gör mig till dig och dig till henne och honom till oss, vi till varandra och alla andra.

och jag ser henne på tv

i en film

hennes liv är allt jag fruktar, allt hon har är min värsta mardröm

men - en sak.

just då. jag vill vara henne. min högsta önskan är helt plötsligt att vara henne. det finns inget annat jag vill så innerligt som att ta hennes plats. just då.

inser vad jag vill. vad min längtan är och... och...

ja, just då och just nu och alltid. inget annat är så betydelsefullt

Säg mig sanningen, sanningen om kärlek

Ibland tänker jag att jag är trött på det. Leta och leta utan att hitta något. Ibland nästan glömma vad det är jag letar efter och framförallt varför. Det är då jag tappar tron. Tror inte längre på kärlek.

Så ändrar jag mig och tänker att det är det här som är roligt. Flirta. Prata. Träffa människor. Leta utan att försöka hitta. Att jag egentligen inte vill hitta, för då tar allt det här slut. Så tror jag än mindre på kärlek.

Kanske vill jag, kanske vill jag inte. Kanske måste kärleken själv övertala mig. Hitta mig och dra över mig till andra sidan. Till andra sidan där man inte tycker om att leta. Andra sidan där man är lycklig och trivs.

Det finns så mycket jag längtar efter. Varför ska vägen dit vara så otroligt krånglig nästan jämt?

Vad jag med all säkerhet är trött på är att vänta och se.
kär i en stad

Ja, jag älskar Göteborg. Idag blev jag kär i Göteborg. Aldrig insett det innan, men nu ser jag allt det vackra. Det mysiga. Stämningen....eller nej.
inte så där heltplötsligbarapangbom. det smög sig på - änna.

Syskonkärlek på riktigt

kanske har jag satt för stor press på kärlek. det måste faktiskt inte vara så komplicerat. mer lättsamt kan man ta det, utan att bli besviken ens, för det är faktiskt lika fint ändå. finaste som finns.

jag älskar min bror förresten. han är nog den finaste jag vet. ska säga det till honom. för när jag tänker efter så skulle jag inte välja någon i hela världen framför honom.

Niklas
Kille med större och härligare leende får man verkligen leta efter!


RSS 2.0